JAN Magazine besteedt in juli 2020 aandacht aan duurzame cosmetica en Carla wordt hiervoor namens MOOR gevraagd om uitleg. Zo bouwen we verder aan de bekendheid en hopelijk ook populariteit van eerlijke en  duurzame cosmetica!

JAN magazine

De Telegraaf tekent 27/03/2019 op dat de VEGAN trend inmiddels ook in de mode en beauty zichtbaar wordt. SO’BiO étic wordt hierbij specifiek vermeld en afgebeeld!

 

SO’BiO étic lanceert dit voorjaar een prachtige nieuwe serie anti-rimpel producten in haar succesvolle Précieux Argan serie! Advies verkoopprijzen vanaf € 14,50.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOVEXPERT lanceert een nieuwe serie obv een uniek TRIO-ZINC complex om de (jong) volwassen huid met acne te helpen voortaan zonder puistjes door het leven te gaan. De resultaten zijn verbluffend goed!

 

 

In drogisterij vakblad DW verscheen op 23 november 2018 een artikel waarin onze visie op natuurlijke cosmetica helder werd verwoord!

 

In vakblad l’Essence is oktober 2018 een mooi artikel verschenen over MOOR Cosmetics en onze premium concepten Novexpert, Mádara, TanOrganic en Aimée de Mars.

 

SO’BiO étic landelijk uitgerold bij DA-DIO

Met ingang van 1 september 2018 is het Franse huidverzorgingsmerk SO’BiO étic landelijk te koop bij DA en DIO. Dit zeer betaalbare, vegan en deels zelfs hypoallergene merk verovert nu ook de Nederlandse markt. Niet in het minst dankzij de zeer vriendelijke prijsstelling!  Online ook te vinden op https://www.da.nl/search?q=so+bio+etic

 

Astir 2018 – Mádara Plum Plum Lipbalm

Mochten we vorig jaar al de zilveren award mee naar huis nemen, dit jaar viel MOOR Cosmetics in de prijzen met de felbegeerde Beauty Astir award voor de 100% natuurlijke Plum Plum Lipbalm van Mádara. Quinty Trustfull reikte de award uit op 27 maart 2018 in Utrecht en het rapport van de vakjury luidde als volgt:

  • Deze ultraverzorgende biologische lippenbalsem met verjongend en ‘lip plumping’ effect beschermt, hydrateert en zorgt voor ongekende zachtheid van je lippen.
  • Plum Plum is perfect als basis onder je make-up. Ruikt ook heerlijk door fijn geurende ingrediënten zoals pruimenolie, sheabutter, vanille en amandel.
  • Vegan, biologische cosmetica rook nog nooit zo lekker. Vooral het vleugje marsepein in de balsem doet ‘t ‘m. Heerlijk product tijdens het koude begin van de lente.

Vanzelfsprekend zijn we zeer trots op deze terechte erkenning van dit mooie product!

 

Beautyjournaal heeft een prachtig interview gehouden met de oprichtster van TanOrganic: Noelle O’Connor. Lees alles over hoe Noelle op het idee kwam voor deze natuurlijke zelfbruiner en hoe zij het geld bij elkaar wist te halen om van start te gaan!

http://www.beautyjournaal.nl/2017/04/12/beautyjournaal-gesprek-noelle-oconnor-oprichter-tanorganic/

 

Astir 2017 – Zilver Award voor Novexpert’s Hydrobiotic serie!

Op 9 maart jl werd de Hydrobiotic serie van Novexpert (Fluid, Cream en Milky Cleanser) beloont met de Zilver Award in de prestigieuze Beauty Astir verkiezing.

Categorie: Groene Cosmetica. Het jury rapport vermeldt: “één en al innovatie bij dit mooie merk, dat goed inspeelt op de vraag naar pure, natuurlijke producten zonder

irriterende ingrediënten en onnodige toevoegingen. Mooie combinatie van ‘groen’ en ‘high tech cosmeceutical’ “. Wat zijn we trots!

 

 

ACTIES

 

 

3075_fullimage_ici-paris-xl-logo

 

Van 29 oktober t/m 18 november 2018 zijn de nieuwe TRIO ZINC Anti Acne producten van Novexpert met 25% kennismakingskorting te koop bij alle Nederlandse filialen van ICI PARIS XL. Deze mooie korting s ook geldig in de webshop van ICI PARIS XL.

 

 

TanOrganic is tegenwoordig ook te koop op drogisterij.net https://www.drogisterij.net/tanorganic