SO’BiO étic is biologisch, betaalbaar en deels hypoallergeen. Een alledaags Frans cosmetica merk voor iedere vrouw die houdt van mooie, eerlijke beautyproducten waarbij duurzaamheid en het beste voor mens en milieu  centraal staan.

SO’BiO étic heeft 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van biologische cosmetica. Het R&D expertise centrum van dit cosmeticamerk is dan ook toonaangevend in het segment. Alle producten zijn dermatologisch getest en aantoonbaar effectief. Om de impact op het milieu te minimaliseren, zijn de producten van SO ‘BIO étic ontwikkeld met de grootst mogelijke zorg voor de omgeving en het merk is lid van de stichting 1% for the planet, dus doneert 1% van de omzet aan duurzaamheidsprojecten.  Het Ecocert/CosmeBio keurmerk geeft extra zekerheid, ook op het gebied van veiligheid, terwijl alle producten volgens Fairtrade principes zijn ontwikkeld.

De producten van SO’BiO étic die in Nederland worden verkocht, zijn alle vegan van samenstelling, Cosmos/Ecocert gecertificeerd en landelijk verkrijgbaar bij de winkels van DA en de Care & Beauty winkels. Online vind je SO’BiO étic inmiddels ook bij o.a.  De Groene Drogist (https://www.degroenedrogist.nl/nl/merken/sobio-etic/) en Drogisterij.net (https://www.drogisterij.net/so-bio-etic)