Logo NOVEXPERT Lab White - Black backNOVEXPERT is het cosmeceutical concept met gegarandeerd ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Het is ontwikkeld door Franse doktoren en wetenschappers, gespecialiseerd in huidveroudering. Een uniek merk dat is gebaseerd op anti-verouderingsmedicatie met 0% conserveringsmiddelen, 0% siliconen, 0% PEG, 0% parabenen, 0% phenoxyethanol, 0% minerale oliën, 0% EDTA, 0% sorbinezuur, 0% BHA, 0% BHT… Novexpert is grotendeels ECOCERT gecertificeerd.

 

 

Dankzij het gepatenteerde ingrediënt NOVAXYLINE (-alg) maakt de huid zelf hyaluronzuur en collageen aan. Bovendien vervult Novaxyline de rol van de ultieme “anti vrije radicaal” en voorkomt het onnodige veroudering van de huid. Omdat Novexpert volledig hypoallergeen is, is het ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Elke productlijn is onderschreven door een Franse doctor en bewezen effectief. In 5 seconden een stralende teint, binnen 5 minuten een liftend effect en/of binnen 5 weken een anti rimpel effect (tot wel 45,7% reductie van de rimpels). Vanzelfsprekend zijn de Novexpert producten niet op dieren getest.

Op 9 maart 2017 zijn de drie Hydrobiotic producten (Fluid, Cream en Milky Cleanser) beloond met de Zilver Award in de prestigieuze Beauty Astir verkiezing. Het juryrapport roemt o.a. de innovatieve kracht van Novexpert en schrijft: “de producten zijn zacht, voelen heerlijk aan en zijn echt fantastisch voor de gevoelige huid.”!

NOVEXPERT is geschikt voor dames én heren en is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL in Nederland.

Veelgestelde vragen

Anti Aging Fluid

Novexpert Anti Aging Fluid

Anti Aging Cream

Anti Aging Matiffier

Anti Aging Eye conteur

Serum Booster with Hyalyronic Acid

Repulp Cream with Hyaluronic Acid

Repulp Mask with Hyaluronic Acid

Novexpert Micellar Water with Hyalyronic Acid

Novexpert Express Radiance Foam Cleanser

Caramel Cream

Expert Exfoliator with Vitamin C

Booster Serum with Vitamin C

Peeling Night Cream with vitamin C

Lifting Eye Contour with vitamin C

Booster Serum with 5 Omegas

Hydro-biotic Cream

Hydro-biotic Fluid

Hydro-biotic Milky Cleanser

Detox Mask