Logo NOVEXPERT Lab White - Black backNOVEXPERT is de absolute pionier op het gebied van clean beauty! Dit Franse merk is ontwikkeld door Franse doktoren en wetenschappers, gespecialiseerd in huidveroudering. Een uniek merk dat uitsluitend 100% natuurlijke formules ontwikkeld, is gebaseerd op anti-verouderingsmedicatie. Het merk is gegarandeerd vrij van synthetische conserveringsmiddelen, siliconen, PEG’s, parabenen, phenoxyethanol, minerale oliën, EDTA, microplastics, BHA, BHT of andere ‘nasties’.… Novexpert is volledig VEGAN geformuleerd en grotendeels COSMOS/Ecocert of Alpachem gecertificeerd en heeft in 2020 van de Plastic Soup Foundation het predikaat ‘zero plastics inside’ ontvangen.

 

 

Dankzij het gepatenteerde ingrediënt NOVAXYLINE (-alg) maakt de huid zelf hyaluronzuur en collageen aan. Bovendien vervult Novaxyline de rol van de ultieme “anti vrije radicaal” en voorkomt het onnodige veroudering van de huid. Omdat Novexpert volledig hypoallergeen is, is het ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Elke productlijn is onderschreven door een Franse doctor en bewezen effectief. In 5 seconden een stralende teint, binnen 5 minuten een liftend effect en/of binnen 5 weken een anti rimpel effect (tot wel 45,7% reductie van de rimpels). Vanzelfsprekend zijn de Novexpert producten niet op dieren getest.

Op 9 maart 2017 zijn de drie Hydrobiotic producten (Fluid, Cream en Milky Cleanser) beloond met de Zilver Award in de prestigieuze Beauty Astir verkiezing. Het juryrapport roemt o.a. de innovatieve kracht van Novexpert en schrijft: “de producten zijn zacht, voelen heerlijk aan en zijn echt fantastisch voor de gevoelige huid.”!

 

WAAR IS NOVEXPERT TE KOOP?

In Nederland is NOVEXPERT te koop bij alle filialen van ICI PARIS XL of online op http://www.iciparisxl.nl  maar ook bij diverse andere webshops zoals De Groene Drogist https://www.degroenedrogist.nl/nl/merken/novexpert/, Care for skin https://www.careforskin.nl/NOVEXPERT/, de Boots apotheken in o.a. Utrecht en Schiphol en online (https://www.boots.eu/merken/novexpert..

 

Veelgestelde vragen

Anti Aging Fluid

Anti Aging Cream

Anti Aging Eye conteur

Serum Booster with Hyalyronic Acid

Repulp Cream with Hyaluronic Acid

Repulp Mask with Hyaluronic Acid

Novexpert Micellar Water with Hyalyronic Acid

Novexpert Express Radiance Foam Cleanser

Caramel Cream

Expert Exfoliator with Vitamin C

Booster Serum with Vitamin C

Peeling Night Cream with vitamin C

Lifting Eye Contour with vitamin C

Beauty Oil booster with 5 Omegas

Hydro-biotic Cream

Hydro-biotic Fluid

Hydro-biotic Milky Cleanser

Detox Mask