Niyok streeft ernaar de functionele aspecten van tandpasta te combineren met de effectieve verzorging van kokosolie. De grote hoeveelheid kokosolie werkt als een antibacterieel en ontstekingsremmend middel. Niyok neutraliseert tandbederf bacteriën en voorkomt tandvleesaandoeningen. Krijt polijst de tanden op zeer milde wijze en ondersteunt een zachte en grondige tandreiniging. De romige, zachte schuimende textuur en frisse smaak van Niyok maken van poetsen een echte smaakbeleving. Niyok bevat enkel natuurlijke, vegan en absoluut niet schadelijke ingrediënten waardoor het product bovendien ook zeer geschikt is voor kinderen van alle leeftijden.

Nieuw in het Niyok assortiment is 100% natuurlijke 2-in-1 deodorant. Uiteraard op basis van biologische en antibacteriële kokosolie. De vegan formules zijn vrij van aluminium of conserveringsmiddelen en houden de oksels tot wel 24 uur fris. Misschien even wennen, zo’n deo crème maar je wilt al snel niets anders meer, want naast het maskeren van geur, wordt de transpiratie langs natuurlijke weg merkbaar minder.

 

Je vindt Niyok onder andere bij:

 

alle filialen en online bij https://www.vitaminstore.nl/Niyok/

https://www.degroenedrogist.nl/nl/merken/niyok-tandpasta/

https://www.drogisterij.net/niyok

https://www.natuurlijkzuiver.nl/brands/niyok/

 

en diverse winkels zoals Puur Blom in Veldhoven, Beauties in Groningen, Frits Bilthoven en parfumerie Beauty-X in Voorschoten.

Niyok_Peppermint_Lemon_NL_Backshot_No_Shadowb