De bijzondere Eaux de Parfums van AIMÉE DE MARS hebben elk een hart van 21 essentiële oliën van 100% natuurlijke oorsprong en met actieve moleculen die een positieve invloed op het gemoed hebben.

Voor parfumeur Valérie Demars is het ontdekken van het potentieel van planten en het blootleggen van de essentie van bloemen en planten, een 2e natuur geworden. Essentiële oliën, reeds sinds de oudheid gebruikt voor hun olfactorische deugden, hebben een bewezen regulerend effect op de hormoonhuishouding en stress – ze blijken in staat bepaalde neurotransmitters , zoals sérotonine of endorfine, te stimuleren of te remmen. Maar meer dan dat, zijn deze geuren in staat je echt te raken.

“De parfums van Aimée de Mars verbinden ons met onze spirituele kant, ze ontwaken onze ziel” verklaart Valérie

AIMÉE DE MARS heeft zowel florale, aquatische als oriëntaalse geuren, voor dames en heren én drie Cosmos Natural gecertificeerde parfums. Nieuw in het assortiment is een serie Solid Perfumes: 100% natuurlijke balms gecombineerd met parfum – een weldaad voor de huid en je gemoed.

logo_aimee-de-mars-detoure

Aimée de Mars is echt een bijzonder en niche merk en daarom niet overal verkrijgbaar. We houden je hier steeds op de hoogte van nieuwe verkooppunten, zoals:

 

Weijers Rooijakkers
De Regge 15
5626GZ Eindhoven

 

Drogisterij Het Geheim
Raadhuisstraat 7
4701 PK  Roosendaal

DA Drogisterij
Westerdorpstraat 27
3871 AT Hoevelaken

Baboba
Markt 10-K
5721 GC Asten

Belle Rose

Doux Saphir solid

Lily Ambre