De bijzondere Eaux de Parfums van AIMÉE DE MARS hebben elk een hart van 21 essentiële oliën van 100% natuurlijke oorsprong en met actieve moleculen die een positieve invloed op het gemoed hebben.

Voor parfumeur Valérie Demars is het ontdekken van het potentieel van planten en het blootleggen van de essentie van bloemen en planten, een 2e natuur geworden. Essentiële oliën, reeds sinds de oudheid gebruikt voor hun olfactorische deugden, hebben een bewezen regulerend effect op de hormoonhuishouding en stress – ze blijken in staat bepaalde neurotransmitters , zoals sérotonine of endorfine, te stimuleren of te remmen. Maar meer dan dat, zijn deze geuren in staat je echt te raken.

“De parfums van Aimée de Mars verbinden ons met onze spirituele kant, ze ontwaken onze ziel” verklaart Valérie

AIMÉE DE MARS heeft zowel florale, aquatische als oriëntaalse geuren, voor dames en heren én drie Cosmos Natural gecertificeerde parfums. Ook biedt het merk een serie van 7 GODDESS parfums die elk inwerken op 1 specifiek chakra. Hiermee kun je je eigen gemoed middels een prachtige Eau de Parfum positief beïnvloeden! Uniek in het assortiment is verder een serie Solid Perfumes die doet terugdenken aan weleer: 100% natuurlijke balms gecombineerd met parfum – een weldaad voor de huid en je gemoed.  Sinds 2023 voert Aimée de Mars ook 5 varianten Home Perfume; zowel in spray als in diffuser-sticks verkrijgbaar.

logo_aimee-de-mars-detoure

Aimée de Mars is echt een bijzonder en niche merk en daarom niet overal verkrijgbaar. We houden je hier steeds op de hoogte van nieuwe verkooppunten, zoals:

 

de Duurzame cadeauwinkels van WAAR (ook online)

Deze of Gene
Meipoortstraat 18
6981 DK Doesburg

 

Gimsel
Mariniersweg 9
3011 NB  Rotterdam

Binorm
Turfstraat 6
7201 KG Zutphen

Drogisterij Het Geheim
Raadhuisstraat 7
4701 PK  Roosendaal

DA Drogisterij
Westerdorpstraat 27
3871 AT Hoevelaken

Gezondheidswinkel Waalre
De Bus 36a
5581 GP Waalre

Esthedo
Langeviele 69
4331 LS Middelburg

Belle Rose

Doux Saphir solid

Lily Ambre