Astir 2018 – Mádara Plum Plum Lipbalm

Mochten we vorig jaar al de zilveren award mee naar huis nemen, dit jaar viel MOOR Cosmetics in de prijzen met de felbegeerde Beauty Astir award voor de 100% natuurlijke Plum Plum Lipbalm van Mádara. Quinty Trustfull reikte de award uit op 27 maart 2018 in Utrecht en het rapport van de vakjury luidde als volgt:

  • Deze ultraverzorgende biologische lippenbalsem met verjongend en ‘lip plumping’ effect beschermt, hydrateert en zorgt voor ongekende zachtheid van je lippen.
  • Plum Plum is perfect als basis onder je make-up. Ruikt ook heerlijk door fijn geurende ingrediënten zoals pruimenolie, sheabutter, vanille en amandel.
  • Vegan, biologische cosmetica rook nog nooit zo lekker. Vooral het vleugje marsepein in de balsem doet ‘t ‘m. Heerlijk product tijdens het koude begin van de lente.

Vanzelfsprekend zijn we zeer trots op deze terechte erkenning van dit mooie product!

 

Beautyjournaal heeft een prachtig interview gehouden met de oprichtster van TanOrganic: Noelle O’Connor. Lees alles over hoe Noelle op het idee kwam voor deze natuurlijke zelfbruiner en hoe zij het geld bij elkaar wist te halen om van start te gaan!

http://www.beautyjournaal.nl/2017/04/12/beautyjournaal-gesprek-noelle-oconnor-oprichter-tanorganic/

 

Astir 2017 – Zilver Award voor Novexpert’s Hydrobiotic serie!

Op 9 maart jl werd de Hydrobiotic serie van Novexpert (Fluid, Cream en Milky Cleanser) beloont met de Zilver Award in de prestigieuze Beauty Astir verkiezing.

Categorie: Groene Cosmetica. Het jury rapport vermeldt: “één en al innovatie bij dit mooie merk, dat goed inspeelt op de vraag naar pure, natuurlijke producten zonder

irriterende ingrediënten en onnodige toevoegingen. Mooie combinatie van ‘groen’ en ‘high tech cosmeceutical’ “. Wat zijn we trots!

 

 

ACTIES

 

 

3075_fullimage_ici-paris-xl-logo

 

Van 2 t/m 22 oktober kun je bij ICI PARIS XL in Nederland een leuke gift ontvangen: bij besteding vanaf € 49 aan Novexpert producten ontvang je een mooie 10 ml tube Repulp Cream cadeau! Handig voor op reis of om deze prachtige dag/nachtverzorging eens uit te proberen. Deze leuke aanbod is ook geldig in de webshop van ICI PARIS XL.

 

In België lopen er momenteel geen acties op Novexpert, maar kun je wel regelmatig één van onze promotrices tegenkomen in één van de Belgische filialen van ICI PARIS XL. Zij geven je dan graag uitleg over Novexpert en desgewenst een persoonlijk huidadvies!

 

 

 

TanOrganic is tegenwoordig ook te koop op drogisterij.net https://www.drogisterij.net/tanorganic