Bij ICI Paris XL staan de BOOSTER SERUMS van Novexpert dit najaar centraal! Nieuwsgierig naar deze krachtpatsers? Lees er alles over in deze blog:  https://www.iciparisxl.nl/blog/skincare/novexpert-booster-serums/

 

 

De complete GODDESS serie van Aimée de Mars is nu verkrijgbaar! Elk van deze 7 Eau de Parfums werkt in op een specifiek chakra. Doe er dus je voordeel mee en kies precies die geur die jou nu goed doet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TanOrganic lanceert Anti-Aeging selftan serum 

TanOrganic staat bekend als ‘the skincare tan’ en met deze nieuwste lancering onderstreept het merk precies die kracht! Dit luchtige vegan serum bestaat voor maar liefst 90% uit biologische ingrediënten en trekt snel in. Dankzij een slimme mix van onder andere appel stamcellen, de peptide Metrixyl-3000, hyaluronzuur en aloë vera  biedt TanOrganic hiermee een voedend en hydraterend serum inclusief een krachtige antioxidant die dankzij de combinatie met een hele milde zelfbruiner niet alleen fijne lijntjes doet opvullen, maar bovendien de huid voedt en beschermt en voorziet van een subitele sunkissed glow die steeds subtiel blijft ogen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aimée de Mars breidt uit met Meditatiekaarsen!

Onze niche parfumhuis Aimée de Mars van de vrouwelijke neus Valérie Demars, heeft naast prachtige aromaparfums nu ook Meditatiekaarsen beschikbaar. De kaarsen hebben 40 branduren en zijn gemaakt van 100% natuurlijke soja en kokos was met een 100% kantoenen lont en bevatten elk een bijzondere mix van essentiële oliën. Verkrijgbaar in de varianten Sadhana, New Moon (nouvelle lune) en Angel’s Invocation.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SeventyOne Percent lanceert dagcrème met SPF30 en blue light bescherming!

Het is zo ver: ons assortiment biedt eindelijk ook een “clean beauty daycream” met een goede bescherming tegen UV A/B stralen, luchtverontreiniging en blue light. SeventyOne Percent is afkomstig uit Frankrijk en een vrolijk concept, ontwikkeld door 2 surfvrienden uit Biarritz. Naast deze dagcrème biedt het merk diverse zonnebrand producten en een heerlijke after sun!

Urban Feel Good

Urban Feel Good spf30

 

 

Aimée de Mars lanceert Terra 21: een stoere geur voor heren!

Gul, verantwoordelijk en kracht zijn de drie kernwoorden die deze creatie omschrijven. Terra 21 roept een verlangen op naar geworteld zijn, een terugkeer naar het aardse. Voor de stoere man anno 2021 is er dus niets zweverigs aan deze geur: een krachtige amber-houtig Eau de Parfum dat z’n kracht ontleent aan cederhout, oud en patchouli, opgewarmd met vetiver.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vitamine C is hot! Uiteraard behoort Novexpert dan tot één van de favorieten van Beauty editors!

 

https://www.jan-magazine.nl/beauty-mode/g35863162/vitamine-c-serum-gezicht/

https://www.womenshealthmag.com/nl/beauty/g26881579/vitamine-c-serums/

 

Booming_Bob staat volop in de belangstelling, zoals in KEK Mama, de JAN en de Cosmopolitan in maart 2021!

Kek Mama BB

Booming Bob in KEK mama

 

 

 

Nieuw in het Niyok assortiment is 100% natuurlijke 2-in-1 deodorant. Uiteraard op basis van biologische en antibacteriële kokosolie. De vegan formules zijn vrij van aluminium of conserveringsmiddelen en houden de oksels tot wel 24 uur fris. Misschien even wennen, zo’n deo crème maar je wilt al snel niets anders meer, want naast het maskeren van geur, wordt de transpiratie langs natuurlijke weg merkbaar minder.

 

NIyok deodorant

Op 22 oktober 2020 besteedde de Keuringsdienst van Waarde uitgebreid aandacht aan de aanwezigheid van micro plastics in gangbare cosmetica. Gelukkig lieten ze ook zien, dat natuurlijke cosmetica deze niet bevat en dat ondanks dat toch prachtige en effectieve cosmetica kan worden gemaakt! Ook benieuwd naar deze documentaire? Bekijk de video in deze link https://www.npo3.nl/keuringsdienst-van-waarde/22-10-2020/KN_1716421

Of download direct de App waarmee je alle ingrediënten op alle cosmetica verpakkingen kunt laten controleren op de aanwezigheid van micro plastics: https://www.beatthemicrobead.org/.

 

In oktober besteden de Care & Beauty winkels speciale aandacht aan 100% vegan & biologische skincare: met uitgekiende producten, biedt SO’BiO étic je een heerlijk verwenmoment en ziet de huid er weer stralend uit!

SO BiO beauty ritueel

 

JAN Magazine besteedt in juli 2020 aandacht aan duurzame cosmetica en Carla wordt hiervoor namens MOOR gevraagd om uitleg. Zo bouwen we verder aan de bekendheid en hopelijk ook populariteit van eerlijke en  duurzame cosmetica!

JAN magazine

De Telegraaf tekent 27/03/2019 op dat de VEGAN trend inmiddels ook in de mode en beauty zichtbaar wordt. SO’BiO étic wordt hierbij specifiek vermeld en afgebeeld!

 

SO’BiO étic lanceert dit voorjaar een prachtige nieuwe serie anti-rimpel producten in haar succesvolle Précieux Argan serie! Advies verkoopprijzen vanaf € 14,50.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOVEXPERT lanceert een nieuwe serie obv een uniek TRIO-ZINC complex om de (jong) volwassen huid met acne te helpen voortaan zonder puistjes door het leven te gaan. De resultaten zijn verbluffend goed!

 

 

In drogisterij vakblad DW verscheen op 23 november 2018 een artikel waarin onze visie op natuurlijke cosmetica helder werd verwoord!

 

In vakblad l’Essence is oktober 2018 een mooi artikel verschenen over MOOR Cosmetics en onze premium concepten Novexpert, Mádara, TanOrganic en Aimée de Mars.

 

SO’BiO étic landelijk uitgerold bij DA-DIO

Met ingang van 1 september 2018 is het Franse huidverzorgingsmerk SO’BiO étic landelijk te koop bij DA en DIO. Dit zeer betaalbare, vegan en deels zelfs hypoallergene merk verovert nu ook de Nederlandse markt. Niet in het minst dankzij de zeer vriendelijke prijsstelling!  Online ook te vinden op https://www.da.nl/search?q=so+bio+etic

 

Astir 2018 – Mádara Plum Plum Lipbalm

Mochten we vorig jaar al de zilveren award mee naar huis nemen, dit jaar viel MOOR Cosmetics in de prijzen met de felbegeerde Beauty Astir award voor de 100% natuurlijke Plum Plum Lipbalm van Mádara. Quinty Trustfull reikte de award uit op 27 maart 2018 in Utrecht en het rapport van de vakjury luidde als volgt:

  • Deze ultraverzorgende biologische lippenbalsem met verjongend en ‘lip plumping’ effect beschermt, hydrateert en zorgt voor ongekende zachtheid van je lippen.
  • Plum Plum is perfect als basis onder je make-up. Ruikt ook heerlijk door fijn geurende ingrediënten zoals pruimenolie, sheabutter, vanille en amandel.
  • Vegan, biologische cosmetica rook nog nooit zo lekker. Vooral het vleugje marsepein in de balsem doet ‘t ‘m. Heerlijk product tijdens het koude begin van de lente.

Vanzelfsprekend zijn we zeer trots op deze terechte erkenning van dit mooie product!

 

Beautyjournaal heeft een prachtig interview gehouden met de oprichtster van TanOrganic: Noelle O’Connor. Lees alles over hoe Noelle op het idee kwam voor deze natuurlijke zelfbruiner en hoe zij het geld bij elkaar wist te halen om van start te gaan!

http://www.beautyjournaal.nl/2017/04/12/beautyjournaal-gesprek-noelle-oconnor-oprichter-tanorganic/

 

Astir 2017 – Zilver Award voor Novexpert’s Hydrobiotic serie!

Op 9 maart jl werd de Hydrobiotic serie van Novexpert (Fluid, Cream en Milky Cleanser) beloont met de Zilver Award in de prestigieuze Beauty Astir verkiezing.

Categorie: Groene Cosmetica. Het jury rapport vermeldt: “één en al innovatie bij dit mooie merk, dat goed inspeelt op de vraag naar pure, natuurlijke producten zonder

irriterende ingrediënten en onnodige toevoegingen. Mooie combinatie van ‘groen’ en ‘high tech cosmeceutical’ “. Wat zijn we trots!

 

 

ACTIES

 

 

3075_fullimage_ici-paris-xl-logo

 

Van 29 oktober t/m 18 november 2018 zijn de nieuwe TRIO ZINC Anti Acne producten van Novexpert met 25% kennismakingskorting te koop bij alle Nederlandse filialen van ICI PARIS XL. Deze mooie korting s ook geldig in de webshop van ICI PARIS XL.

 

 

TanOrganic is tegenwoordig ook te koop op drogisterij.net https://www.drogisterij.net/tanorganic