Beautyjournaal heeft een prachtig interview gehouden met de oprichtster van TanOrganic: Noelle O’Connor. Lees alles over hoe Noelle op het idee kwam voor deze natuurlijke zelfbruiner en hoe zij het geld bij elkaar wist te halen om van start te gaan!

http://www.beautyjournaal.nl/2017/04/12/beautyjournaal-gesprek-noelle-oconnor-oprichter-tanorganic/

Astir 2017 – Zilver Award voor Novexpert’s Hydrobiotic serie!

Op 9 maart jl werd de Hydrobiotic serie van Novexpert (Fluid, Cream en Milky Cleanser) beloont met de Zilver Award in de prestigieuze Beauty Astir verkiezing.

Categorie: Groene Cosmetica. Het jury rapport vermeldt: “één en al innovatie bij dit mooie merk, dat goed inspeelt op de vraag naar pure, natuurlijke producten zonder

irriterende ingrediënten en onnodige toevoegingen. Mooie combinatie van ‘groen’ en ‘high tech cosmeceutical’ “. Wat zijn we trots!

 

 

ACTIES

 

 

3075_fullimage_ici-paris-xl-logo

 

Van 2 t/m 22 oktober kun je bij ICI PARIS XL in Nederland een leuke gift ontvangen: bij besteding vanaf € 49 aan Novexpert producten ontvang je een mooie 10 ml tube Repulp Cream cadeau! Handig voor op reis of om deze prachtige dag/nachtverzorging eens uit te proberen. Deze leuke aanbod is ook geldig in de webshop van ICI PARIS XL.

 

In België lopen er momenteel geen acties op Novexpert, maar kun je wel regelmatig één van onze promotrices tegenkomen in één van de Belgische filialen van ICI PARIS XL. Zij geven je dan graag uitleg over Novexpert en desgewenst een persoonlijk huidadvies!

 

 

 

TanOrganic is tegenwoordig ook te koop op drogisterij.net https://www.drogisterij.net/tanorganic