TanOrganiclogoTanOrganic is de meest natuurlijke ‘bruin-zonder-zon’.

Deze Ecocert gecertificeerde zelfbruiningsproducten geven een super natuurlijke bruining, zonder vlekken en zonder naar luchtje. De ideale oplossing voor hen die de schadelijke UV-straling van de zon willen vermijden of in de winter of voor/najaar toch lekker gebruind voor de dag willen komen.

Omdat TanOrganic een 100% natuurlijke samenstelling heeft, is het volkomen veilig. Chemische hulpstoffen zoals parabenen of chemische kleur- of geurstoffen zijn er dan ook uit weggelaten.

TanOrganic is o.a. te koop bij:

3075_fullimage_ici-paris-xl-logo

bij:
truecos

en onder andere ook bij:

https://www.drogisterij.net/tanorganic

Het assortiment bestaat uit:

TAN100-TanOrganic-Self-tanSelftan Lotion

TanOrganic’s op Aloë Vera gebaseerde formule bevat geen synthetische stoffen, parabenen, kleur- of geurstoffen. Deze ultra hydraterende lotion heeft geen onaangename geur en is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

Voor het mooiste resultaat, zorg je altijd eerst dat de huid goed gescrubt is, zodat dode huidcellen verwijderd zijn voordat je de Lotion aanbrengt. Gebruik hiervoor de orginele Tan-Erase scrubhandschoen. Om vervolgens een egale teint te creeren, breng je het beste enkele druppels Multi-use Dry Oil aan op droge lichaamsdelen zoals handen, voeten, knieën en ellebogen. Breng tenslotte enkeledruppels TanOrganic Selftan Lotion aan op de Applicatie-handschoen en maak cirkelvorminge bewegingen op het product goed te verspreiden. Voor een intensere bruining, kun je een nieuwe laag aanbrengen zodra de vorige laag is opgedroogd.

TAN024-TanOrganic-Self-tanning-OilSelf-tanning Oil

‘s Werelds eerste eco-gecertificeerde zelfbruinende oliegeeft een zijdezachte en luxe bruining die tot 4 dagen zichtbaar blijft na toepassing. Het zorgt voor een ongeëvenaard natuurlijke teint en een optimale hydratatie zonder een vettig laagje achter te laten. Deze selftan olie is in het bijzonder geschikt voor gelaat en hals en is na 6 tot 8 uur volledig op kleur. Ook hiervoor geldt dat je voor het mooiste resultaat eerst de huid goed scrubt. Voor een intensere bruining, opnieuw aanbrengen.

OILARG001-TanOrganic-Moisturising-Dry-OilMulti-use Dry Oil

Deze unieke mix van 9 plantaardige oliën heeft een subtiele rozengeur en zorgt voor een fluweelzachte huid, zonder een vettig laagje achter te laten. Gebruik deze olie altijd op droge lichaamsdelen voordat een zelfbruiner wordt aangebracht, om een optimaal bruiningsresultaat te verkrijgen. Hydrateer de huid na elke douche, zodat het bruiningseffect wordt verlengd. Multi-use Dry Oil is geschikt voor gezicht en lichaam, maar ook ideal voor haar & nagels.

Tan-Erase

Application glove